Hollandse Kade 3

1391 JD Abcoude

08:30 - 17:00

Maandag t/m Vrijdag

0294-281410

0615496353

Administratie

ADMINISTRATIE
Cijfers & Feiten helpt ZZP’ers, MKB’ers én particulieren bij hun administratie en belastingzaken. Ook uw salarisadministratie kunnen we volledig uit handen nemen.

U bepaalt hoe u onze expertise inzet
Er zijn maar weinig ondernemers die plezier beleven aan hun administratie. Tegelijkertijd maakt nieuwe administratiesoftware het tegenwoordig steeds makkelijker om zelf veel zaken snel te verwerken. Wij helpen u daarbij, springen in als het complex wordt, maken de jaarrekening en andere verplichte stukken op. Zo bieden we u geen standaard dienstenpakket, maar passen we onze dienstverlening aan u aan.

Starters: hulp bij het opzetten
We helpen starters graag bij het opzetten en inrichten van hun administratie, óók als ze in eerste instantie zoveel mogelijk zelf willen doen. We adviseren over het softwarepakket dat het beste past en richtten het desgewenst samen in. Vervolgens kijken we het eerste half jaar mee of alles goed gaat en blijven we beschikbaar voor vragen. Daarna blijven we beschikbaar als vraagbaak, adviseur en om te zorgen dat aan alle jaarlijkse verplichtingen wordt voldaan.

We verzorgen voor u onder meer:

online administratie
administratie – HRM
administratie – Salarisadministratie
administratie – ZZP en starters
administratie – MKB, zorg, verenigingen, stichtingen
advies voor verbetering