Hollandse Kade 3

1391 JD Abcoude

08:30 - 17:00

Maandag t/m Vrijdag

0294-281410

0615496353

Over ons

Cijfers & Feiten is het administratiekantoor nieuwe stijl. We combineren jarenlange ervaring met een aanpak die helemaal van nu is.

 

Gerichte ondersteuning, eerlijke prijs

We staan het hele jaar voor u klaar om te adviseren en bieden u waar nodig gerichte ondersteuning bij uw administratie en belastingzaken. Daarvoor betaalt u een eerlijk uurtarief of een vooraf afgesproken fixed price. Altijd is precies duidelijk waar u aan toe bent. En u heeft een partner waar u met al uw vragen terecht kunt, gewoon bij u om de hoek in Abcoude.

 

Precies klein genoeg, precies groot genoeg

Met vijf medewerkers is Cijfers & Feiten klein genoeg om de lijnen kort te houden en groot genoeg om u continuïteit te waarborgen. Zo heeft u de zekerheid dat we snel reageren als de fiscus met een lastige vraag komt of u op het laatste moment nog een aangifte moet doen.

 

Uw betrokken adviseur

 We kennen al onze klanten persoonlijk. De meeste zijn al jaren bij ons en we hebben de ontwikkeling van hun onderneming van dichtbij meegemaakt. Dat maakt ons maximaal betrokken en de ideale sparringpartner. Ja, we doen uw administratie en belastingzaken snel en goed, maar we denken ook op strategisch niveau met u mee.
Over uw bedrijfsvoering, een investering of een beoogde efficiencyslag bijvoorbeeld. Desgewenst gaan we met u mee naar de bank om een financiering tóch geregeld te krijgen. Bij Cijfers & Feiten maken we ons graag hard voor úw cijfers & feiten.

We zijn er voor ZZP’ers, MKB’ers en particulieren.

 

 

Logo Cijfers&Feiten